Devojka-01-2-2

Alta menjačnice

Vodeći se potrebama svojih klijenata i partnera koje pažljivo osluškujemo preko 15 godina, postali smo dokazani lider u oblasti menjačkih poslova u Srbiji. Od najpovoljnijeg kursa na tržištu preko sigurnog i brzog platnog prometa, transfera novca u zemlji i inostranstvu, i drugih dodatnih usluga, naša misija je da svima – fizičkim licima, preduzetnicima, pravnim licima i saradnicima – pružimo maksimalnu vrednost.

Posetite naše poslovnice  i uverite se zašto su Alta menjačnice partner koji se ne menja.

0
godina
iskustva
0
menjačnica
0
valuta
0 %
zadovoljnih
klijenata

Kursna lista

19.07.2024.

0
Kupovni
0
Prodajni
0
Kupovni
0
Prodajni

U svakom trenutku nas možete pozvati da proverite najbolji kurs i dogovorite se o transakciji koju želite da obavite na nekoj od naših lokacija.

*Važi za iznose veće od 500€ / Ne važi u tržnim centrima

U vremenu koje leti, omogućavamo vam
da
sve poslove obavite na jednom mestu

Pored usluga menjačnice, naše poslovnice su sveobuhvatno mesto za vaše redovne finansijske obaveze, brzo podizanje gotovine, siguran transfer novca, bet uplate depozita, kupovinu AMSS članskih kartica i još mnogo toga.

Platni promet

Oslobodite se čekanja u redovima i ostavite više vremena za aktivnosti koje su vam važne uz brzo i sigurno plaćanje:

Koristeći Alta Brzi Keš uslugu, možete da svega nekoliko minuta da pošaljete ili podignete novac u domaćoj valuti unutar Srbije, bez otvorenog računa u banci.

Uz partnerstvo sa globalnim pružaocima usluga Western Union, Ria Money Transfer i MoneyGram, nudimo vam usluge transfera i prijema novca iz inostranstva.

Na našim POS terminalima možete brzo da podignete novac sa računa korišćenjem Visa, Dina i Maestro platnih kartica.

Posetite najbližu Alta menjačnicu i u svega par koraka dopunite svoj betting nalog elektronskim putem, bez provizije.

Dopuniti svoj pripejd kredit u svim Alta poslovnicama. Naši partneri uključuju vodeće mobilne operatere u Srbiji: Yettel, MTS i A1.

Zahvaljujući saradnji sa Državnom lutrijom Srbije, naše menjačnice su sveobuhvatno mesto za uplatu Loto, Bingo i greb-greb tiketa.

Proširite poslovanje uz ekspertsku podršku

Ako su menjački poslovi komplementarni vašem postojećem poslovanju
ili želite da pokrenete novi biznis uz podršku tržišnog lidera, nudimo vam priliku da postanate Alta Pay partner.

Kontaktirajte nas: 011 31 31 600.

Zašto Alta menjačnice?

Iskustvo

Od 2008. razvijamo mrežu menjačnica sa ciljem da budemo korak ispred potreba klijenata kroz ponudu novih, konkurentnih usluga i otvaranje lokacija širom Srbije.

Fleksibilnost

Alta poslovnice otvorene su svakog radnog dana, kao i vikedom, a  naš tim vam je na raspolaganju za proveru kursa i sve dogovore 24/7/365. Pozovite nas na: + 381 63 8 433 455.

Partnerski pristup

Mi nismo samo menjačnica već pouzdan partner za naše klijente, kao i saradnike. Svaka interakcija sa nama zasniva se na poverenju, diskreciji i profesionalizmu, i to je ono po čemu smo prepoznatljivi.

Razvoj

Kao brend u okviru Alta Pay platne institucije, oslanjamo se na kolektivnu ekspertizu našeg tima da u usluge integrišemo globalne platne trendove i najnovije, moderne tehnologije.

Pronađite najbližu menjačnicu

Radius: Km
Loading...
Broj objekata: 0 PRINT

Putanja

Putanja

Use my location to find the closest Service Provider near me

Description

Uskoro na novim lokacijama:

Dedinje, Južni Bulevar