Menjačnica Dolar Pay
Saradnja sa Alta Pay omogućila nam je da proširimo opseg usluga i razvijemo poslovanje uz podršku na koju možemo da se oslonimo.
Gordana Janković
Preduzetnica

Osnažite svoje poslovanje, otvorite nove izvore prihoda

Postanite prepoznatljivo mesto za brzo i sigurno plaćanje računa, slanje i podizanje novca u Srbiji, međunarodne transfere, elektronske dopune pripejd kredita, bet uplate depozita i druge usluge koje korisnicima značajno štede vreme.

Kao Alta Pay zastupnik dobijate priliku da proširite opseg klijenata uz lepezu novih usluga, bez ulaganja, i uz podršku kredibilnog partnera.

Pošaljite nam svoju prijavu
   Pridružite se našoj mreži partnera

   Radius: Km
   Loading...
   Broj objekata: 0 PRINT

   Putanja

   Putanja

   Use my location to find the closest Service Provider near me

   Description

   Zašto da postanete AltaPay zastupnik?

   Spektar usluga koje možete da ponudite uz saradnju sa Alta Pay platnom institucijom donosi brojne prednosti vašem poslovanju:

   Novi klijenti

   Uvođenjem savremenih platnih usluga privući ćete nove klijente i povećati broj transakcija na svojoj poslovnoj lokaciji.

   Iskustvo i lojalnost korisnika

   Kao biznis koji ide u korak sa najnovijim platnim trendovima i potrebama korisnika (za koje je vreme dragoceno) ponudićete im dodatnu vrednost zbog čega će vam se iznova vraćati.

   Uvećanje prihoda

   Uz provizije na svaku transakciju i transparentan model saradnje, ostvarujete dodatnu zaradu bez potrebe da otvarate nove objekte, ulažete u marketing ili razvojne projekte van okvira postojećeg poslovanja.

   Korak ispred konkurencije

   Među prvima u svom okruženju ponudite klijentima mogućnost da na jednom mestu, bez čekanja u redovima, plate račune, prebace ili podignu novac i realizuju druge finansijske obaveze u svega nekoliko minuta.

   Moderne tehnologije

   Svim zastupnicima na raspolaganju je naš interno razvijeni sistem za platni promet, kao i softver za menjačke poslove koji smo razvili u saradnji sa Alta Bankom.

   APM-600
   APG
   Prednosti

   Za nas niste zastupnik, već deo našeg tima

   Naši zastupnici su srce naše vizije: da moderne platne usluge postanu dostupne korisnicima širom Srbije. Zahvaljujući njima ova vizija postaje realnost, i zbog toga su za nas više od partnera – ključni članovi našeg tima. Saradnja sa kompanijom Alta Pay podrazumeva:

   Fokus na stvaranju vrednosti

   Pomažemo partnerima da ostvare maksimalnu vrednost od novih usluga uz prenos znanja, strategija za obavljanje menjačkih poslova i dugogodišnjeg, dokazanog iskustva u oblasti platnog prometa.

   Brz i pouzdan start

   Obezbeđujemo sve što je potrebno da uvedete platne usluge u svoj postojeći biznis i pokrivamo sve investicije. Stručna administrativna, tehnička i marketinška podrška čine ovaj proces bržim i jednostavnijim za partnere, bez obzira na dosadašnje iskustvo.

   Partnera od poverenja

   Tokom proteklih 15 godina izgradili smo čvrste odnose sa domaćim i inostranim bankama, globalnim pružaocima usluga kao što je Western Union, preko 2.700 zastupnika i korisnicima širom zemlje.

   Personalizovanu podršku

   Sarađujemo sa velikim brojem zastupnika, ali svakom pružamo efikasnu, pravovremenu podršku uz ličnog savetnika, dnevne operativne asistencije i call centar sa najbržim odzivom u industriji.  

   Kako da postanete partner?

   U okviru podrške zastupnicima, vodimo vas kroz sve faze uvođenja novih platnih usluga uz instalaciju svih neophodnih softvera, dodatne opreme i prenos znanja koje gradimo već preko 15 godina.

   01

   Saznajte više o saradnji

   02

   Prijava i ugovor

   03

   Instalacija softvera i pokretanje usluga

   Naš tim je tu da vas provede kroz proces uspostavljanja saradnje i integracije platnih usluga u vaše poslovanje.
   Pozovite nas već danas:
   011 31 31 600.

   Nakon što odlučite da postanete zastupnik, pružićemo vam kompletnu podršku u svakom koraku – od prijave preko prikupljanja dokumentacije do potpisivanja ugovora.

   Naš inženjer će instalirati Alta Pay softverske sisteme na vašoj lokaciji i obezbediti svu potrebnu edukaciju kako biste u najkraćem roku ponudili nove usluge klijentima.

   Rečima partnera

   Menjačnica Nada, Šabac
   Veoma smo zadovoljni rezultatima koje smo postigli od kada sarađujemo sa kompanijom Alta Pay. Profesionalni pristup je neprocenljiv. Sigurni smo da će naša saradnja i u budućnosti biti jednako uspešna.
   Miroslav Dakić
   Vlasnik
   Centar Premium, Novi Pazar
   Saradnja sa Alta Pay-om je nadmašila naša očekivanja. Alta tim je istinski pokazao visok nivo posvećenosti svojim zastupnicima.
   Dženan Ličina
   Vlasnik
   Menjačnica Beograd
   Zahvaljujući tehničkoj podršci, kakvu dobijamo od Alta Pay-a, naše poslovanje je prevazišlo sve prepreke. U kratkom vremenskom periodu smo proširili paletu usluga i povećali profit.
   Marko Marjanović
   Vlasnik
   Lucky Penny, Kruševac
   Od samog početka saradnje stekao sam utisak da smo zaista tim, kao da sam i sam postao deo Alta Pay porodice.
   Vasilije Krsmanović
   Vlasnik
   Menjačnica Vule 014, Pančevo
   Uspešno sarađujemo, sada već nekoliko godina. Višegodišnja sinergija je odličan pokazatelj da međusobno poverenje i efikasna komunikacija donose pozitivne rezultate u poslovanju.
   Marjan Stolevski
   Vlasnik

   Spremni ste da startujte?

   Uz Alta Pay podršku, put do novih korisnika je brz i jednostavan.

   Česta pitanja

   Koje sve usluge mogu da ponudim kao Alta Pay zastupnik?

   Naši zastupnici mogu da prošire svoju ponudu širokom paletom usluga menjačkih poslova, platnog prometa, transfera novca, bet uplate depozita, kreditiranja za registraciju vozila, povraćaja poreza i drugih. Kompletnu ponudu usluga možete da pogledate ovde.

   Alta Pay program zastupništva je koncipiran tako da partnerima uveća prihode kroz proširenje posteće ponude, bez ulaganja u nabavku, instalaciju i održavanje opreme, edukaciju za pokretanje usluge i brendiranje objekta.

   Naša mreža od preko 2.700 zastupnika obuhvata menjačnice, turističke agencije, fotokopirnice, maloprodaje, tehničke preglede, agencije za osiguranje vozila i druge partnere.

   Od samog početka saradnje na raspolaganju vam je stručna podrška našeg tima, koja uključuje asistenciju dodeljnog onboarding menadžera, podršku call centra koji vam je na raspolaganju 24/7, kao i module za podršku u samom softveru.

   Lokacije naših partnera prostiru se širom Srbije i možete da ih pogledate ovde.