Nije u redu da čekate u redu

Bez obzira da li je reč o redovnim obavezama poput plaćanja računa i uplate pazara ili trenucima kada hitno želite dostavite novac na nečiji tekući račun, naša mreža poslovnica je tu da vam pruži brze, bezbedne i pouzdane usluge platnog prometa – bez čekanja u redovima.

Šta podrazumeva usluga platnog prometa?

Plaćanje računa
Uštedite vreme i na jednom mestu platite sve vrste računa, kao što su infostan, električna energija, internet i kablovska televizija, u nekoj od naših 4.100 lokacija širom Srbije, bez izgubljenog vremena i brige o bezbednosti transakcija.
Uplata pazara

Kao pouzdan partner  preduzetnika i pravnih lica, omogućavamo vam da brzo i jednostavno  izvršite uplatu pazara u svom neposrednom okruženju. Za realizaciju ove usluge nije potrebno zaključenje ugovora sa Alta Pay platnom institucijom.

Administrativne takse i naknade

Uz automatsko generisanje uplatnica sa portala eUprava, pružamo uslugu plaćanja taksi za izdavanje lične karte, pasoša, putnih isprava i drugih usluga „na klik”. Sve što je potrebno je da ponesete ličnu kartu i posetite najbližu poslovnicu.

Druge vrste uplata

Na svim našim lokacijama možete da izvršite uplate poput školarina, turističkih aranžmana, putnog, zdravstvenog, životnog i ostalih vrsta osiguranja.

Zašto Alta Pay?

Uvek tamo gde su klijenti

Uz mrežu od preko 4.100 poslovnica i prodajnih mesta zastupnika koja se stalno razvija, korisnicima širom Srbije nudimo lak pristup uslugama platnog prometa.

U korak sa tehnologijom

Prateći najnovije finansijske trendove i osluškujući potrebe naših korisnika, razvijamo i upotrebljavamo moderne platne sisteme za jednostavno, brzo i bezbedno obavljanje transakcija.

Fleksibilnost u fokusu

Vodeći se ciljem da kroz inovativne, praktične i bezbedne usluge pomeramo granice na domaćem tržištu platnog prometa, ali i granice između ljudi, pružamo klijentima fleksibilnost izbora – lokacija, načina plaćanja i modela podrške. Naše poslovnice otvorene su do kasnih večernjih časova kao i vikendom, dok je korisnički centar dostupan 365 dana u godini.

Načini plaćanja

Pored gotovog novca, nudimo mogućnost plaćanja usluga platnim karticama iz MasterCard sistema.