Apm
APM-powered-by-Alta-Banka

Softver za menjačke poslove koji nećete menjati

Bilo da tek započinjete menjačke poslove ili želite da unapredite poslovanje uz najmodernije tehnologije, naš APM menjački softver pomoći će vam da ubrzate   svakodnevne procese, ispoštujete zakonske propise i postignete veći obim posla.

Kako APM podržava menjačko poslovanje?

Zakonske regulative

Izazov: manjak kontrole nad procesima za ispunjavanje zakonskih obaveza na svim menjačkim mestima i mogućnost ljudske greške.

Rešenje:

Generisanje i slanje izveštaja

Izazov: otežan pristup izveštajima u aplikaciji, nedovoljno efikasna razmena izveštaja sa knjigovođama.

Rešenje:

Pokretanje menjačkih poslova

Izazov: veliki broj operativnih zadataka, kompleksnost pokretanja usluga, manjak iskustva u korišćenju menjačkih softvera.

Rešenje:

Šta naš softver čini jedinstvenim?

Raznovrsni menjački uvidi

APM softver je razvio ekspertski tim ALTA Banke vodeći se potrebama ALTA menjačnica, kao i specifičnim izazovima naših dugogodišnjih partnera u domenu menjačkih poslova.

Dokazano poverenje

Naše rešenje se koristi na preko 500 lokacija širom Srbije, a ekosistem partnera koji se oslanjaju na APM softver za unapređenje produktivnosti, smanjenje ljudske greške i održavanje regulatorne usklađenosti stalno raste.

Pouzdanost i skalabinost

Bez obzira da li poslujete na jednoj lokaciji ili kroz mrežu menjačnica, APM softver staje na crtu vašim potrebama uz ugrađenu skalabilnost, bezbednost i najviši nivo automatizacije i standardizacije.

Stalna inovacija

Prilikom unapređenja rešenja kontinuiramo istražujemo načine da pojednostavimo menjačko poslovanje i prilagođavamo funkcionalnosti najnovijim zakonskim regulativama i bezbednosnim standardima.

“Ako menjački softver ostavlja prostor za greške, neće pružiti rezultate. APM rešenje pokriva sve aspekte koji su nam važni za brzo, pouzdano i sa zakonom u potpunosti usklađeno obavljanje menjačkih poslova, a pri tome je izuzetno jednostavan za korišćenje.”

Mladen Kerić
Menjačnica Busije 1

Usvojite novu tehnologiju i osnažite svoju menjačnicu