Ecommerce-02-SER

Osnažite svoje poslovanje uz online prodaju

Vodite biznis i razmišljate o online prodaji? Uz pravo e-commerce rešenje, vaša kompanija može da uveća prihode, proširi poslovanje van granica Srbije i omogući klijentima jednostavnu, bezbednu i pouzdanu internet kupovinu.

Prijavite se za e-commerce uslugu

Prijavite se za
e-commerce uslugu


  Kako funkcioniše e-commerce rešenje?

  Bez obzira da li vodite mali, srednji ili veliki biznis, online prodaja je put ka novim kupcima vaših proizvoda i usluga. Ono što brine mnoge trgovce prilikom pokretanja e-commerce poslovanja jeste kompleksnost integracije različitih načina plaćanja, bezbednosni rizici i nedostatak lokalne tehničke podrške. Tu smo da vas oslobodimo briga.

  Alta Pay e-commerce rešenje omogućava da brzo i lako integrišete elektronska plaćanja u vaš sajt i pokrenete 24/7 prodaju. Ovo rešenje namenjeno je svim trgovcima, preduzetnicima i pravnim licima registrovanim u Srbiji koja žele da:

  Više kupaca uz više opcija plaćanja

  Internet kupovina sa različitim opcijama plaćanja je danas standard. Naše e-commerce rešenje vam omogućava da svojim online kupcima u Srbiji i inostranstvu ponudite mogućnost sigurnog bezgotovinskog plaćanja putem IPS QR koda, kao i Dina, Visa i Mastercard platnih kartica. 

  Sigurna autentifikacija

  Rešenje koristi 3-D Secure standard za autentifikaciju online plaćanja Visa i Mastercard platnim karticama, koji garantuje najviši nivo bezbednosti.

  Čuvanje podataka sa kartica

  Uz bezbedno čuvanje kartičnih podataka klijenta sistem pojednostavljuje plaćanje prilikom svake sledeće kupovine

  Automatska pretplata

  Korisnicima koji imaju pretplatu na vaš proizvod ili uslugu omogućeno je da jednom unesu podatke za naplatu, jer se sve naredna plaćanja izvršavaju automatski.

  Spremni ste da pokrenete online prodaju?

  Kontaktirajte nas i saznajte kako da iskoristite našu e-commerce uslugu.