Devojka-za-karijeru-03

Pridružite se Alta Pay timu

Platne usluge su naša specijalnost. Kao kompanija sa preko 10 godina iskustva, pomeramo granice onoga što je moguće i dostupno na platnom tržištu Srbije. Taj fokus na inovaciji stvara vrednost za naše korisnike i partnere, a našim zaposlenima otvara brojne mogućnosti za razvoj u dinamičnom i podsticajnom okruženju.

Naša misija

Svesni činjenice da živimo u „instant” svetu gde realizacija finansijskih obaveza u pokretu postaje standard, nastojimo da uvek budemo korak ispred tržišnih trendova i potreba naših korisnika kako bismo im omogućili da sve poslove obave na jednom mestu i ostvare dodatnu vrednost: više vremena za sebe.

Naša vizija

Da ostanemo vodeća platna instutucija u Srbiji i pouzdan partner naših saradnika i korisnika. Kako bismo u tome uspeli, kontinuirano ulažemo u razvoj – novih tehnologija, platnih usluga, znanja i kompetencija svih članova Alta Pay tima.

Šta vas očekuje?

Podrška od 1. dana

Od samog početka imaćete podršku iskusnih kolega, koji su tu da prenesu svoje znanje,  odgovore na sva vaša pitanja i pomognu vam da se lako prilagodite novom radnom okruženju.

Rad sa inovativnim alatima

Naša kultura je zasnovana na razvoju koji podrazumeva korišćenje najnovijih tehnologija za pružanje usluga platnog prometa.

Stalno usavršavanje

Svojim zaposlenima nudimo prilike da nadograde postojeća znanja kroz interne i eksterne edukacije i grade karijeru na različitim pozicijama, u skladu sa iskustvom i ambicijama.

Brojni benefiti

Verujemo da se najbolji rezultati postižu u stimulativnom okruženju, te svojim ljudima nudimo prijatno radno okruženje i benefite kao što su privatno zdravstveno osiguranje, nagrade za postignut uspeh i, naravno, timsko druženje.

Otvorene pozicije

Vaše ključne odgovornosti bi obuhvatale:

Poželjne kompetencije:

Za ovu poziciju nudimo ti:

Ako želite da postanete deo našeg tima, pošaljite nam svoju radnu biografiju na: cv@altapay.rs