Alta-Brzi-Kesh_Logo-02

Daleko od očiju, ali ne od novca

Bilo da pomažete najbližima, šaljete novac prijateljima ili detetu koje se školuje van vašeg grada, Alta Brzi Keš usluga omogućava vam brz, pouzdan i siguran transfer novca na daljinu na teritoriji Srbije. Ova usluga dostupna je na preko 1.000 lokacija širom zemlje.

Transfer novca u Srbiji

Kada želite hitno da pošaljete novac, poslednje što vam treba je izgubljeno vreme. Uz Alta Brzi Keš ovaj proces je jednostavan. Da biste izvršili transfer, ni vama ni osobi kojoj šaljete novac nije potreban račun u banci. Poslata sredstva će za svega nekoliko minuta biti dostupna primaocu u Srbiji i mogu se podići na bilo kojoj od naših lokacija na blagajni platnog prometa.

Slanje novca se realizuje u dinarima, a proviziju koja iznosi 2% od transakcije, plaća samo pošiljalac. Limit po pojedinačnoj transakciji je 100.000 RSD.

Kako da pošaljete novac?

1. Posetite najbližu poslovnicu i ponesite važeći lični identifikacioni dokument iz koga će šalterski službenik uneti podatke u Alta Brzi Keš sistem.

2. Službeniku navedite ime i prezime, broj mobilnog telefona primaoca, i iznos koji želite da pošaljete.

3. Šalterski službenik će vam uručiti overen primerak formulara sa šifrom transfera, koji je poznat samo vama, a koji treba da prosledite primaocu kako bi mogao da podigne novac.

Kako se podiže novac?

1. Pronađite lokaciju u vašoj blizini koristeći naš lokator poslovnica.

2. Pokažite šalterskom službeniku važeći lični identifikacioni dokument i šifru transfera koju vam je prosledio pošiljalac, kao i njegove podatke – ime i prezime.
3. Službenik će proveriti podatke i isplatiti vam novac u punom iznosu na blagajni platnog prometa.

Zašto Alta Pay?

Transparentnost

Naša usluga podrazumeva jasno definisanu, povoljnu proviziju koju uvek plaća samo pošiljalac, bez skrivenih dodatnih troškova.

Dostupnost

Uz mogućnost slanja novca sa 1.000 lokacija širom Srbije, lako ćete pronaći poslovnicu za transfer i prijem sredstava u vašem okruženju.

Brzina i bezbednost

Naša usluga se oslanja na interno razvijeni sistem za slanje novca, dizajniran da maksimalno ubrza proces i učini ga efikasnijim, uz korišćenje proverenih bezbednosnih mehanizama.

Pouzdanost

Kao lider na tržištu platnog prometa Srbije, preko 10 godina razvijamo i klijentima nudimo savremene platne usluge sa fokusom na besprekorno iskustvo i podršku u svakom trenutku.