ALTA PAY je od strane PKS prepoznata kao najveća institucija elektronskog novca u Srbiji i lider u platnom prometu!

U svečanom delu Skupštine i Upravnog Odbora Privredne komore Srbije, koje je održana 05. decembra 2023. godine, uručune su Godišnje nagrade najboljim i najuspešnijim poslovnim liderima, kompanijama koje su ostvarile značajan poslovni uspeh, kao i posebne nagrade za doprinos privrednom i društvenom razvoju.

Nagrada za Najveću instituciju elektronskog novca u Srbiji i lideru u platnom prometu dodeljena je Alta Pay Group-i.

Ova nagrada se dodeljuje za razvoj platnih usluga na teritoriji Republike Srbije.

Kako je istaknuto prilikom uručenja nagrade, Alta Pay Group je svojim kapacitetima na 2.700 lokacija omogućila klijentima brzo, jednostavno i sigurno obavljanje svih usluga, uključujući usluge platnog prometa i menjačkih poslova. Pored institucije elektronskog novca, u okviru Alta Pay Group-e posluje i ALTA banka što grupaciju čini jedinstvenim konceptom na tržištu.

Nagradu je u ime kompanije primio Ranko Kerić, koji je tim povodom izjavio: „Naći se među najuspešnijim privrednim društvima je veliko priznanje, a ujedno i motivacija za postizanje novih uspeha. Drago nam je da su naši rezultati i kontinuiran rad na proširenju spektra i dostupnosti visokokvalitetnih platnih usluga prepoznati u poslovnoj zajednici Srbije.”

Više informacija možete pronaći na sajtu PKS  https://pks.rs/vesti/.