Alta Pay otvorila novi regionalni menjački centar u Novom Sadu

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo 25. decembra otvorili novi regionalni menjački centar u Novom Sadu, u ulici Bulevar Oslobođenja 81.

Nova ALTA menjačnica opremljena je najnovijim tehnologijama i potpuno je prilagođena zahtevima modernih korisnika koji žele da na jednom mestu brzo i jednostavno realizuju sve svoje finansijske obaveze. Osim menjačkih poslova korisnicima je na raspolaganju široka lepeza usluga  kao što su plaćanje svih vrsta računa i administrativnih taksi, Alta Brzi keš i međunarodni transfer novca. U neposrednoj blizini novootvorene menjačnice nalazi se ALTA banka sa kojom kompletno zaokružujemo ponudu usluga kako za fizička, tako i za pravna lica.

U skladu sa strategijom proširenja dostupnosti savremenih platnih usluga, Alta Pay kontinuirano otvara nove lokacije. Pored novog objekta u Novom Sadu naša mreža poslovnica uključuje regionalni menjački centar u Nišu , a nedavno je otvorena i ALTA menjačnica u okviru nove zgrade železničke stanice Prokop u Beogradu.

Drago nam je da smo u blizini naših korisnika i u Novom Sadu. U narednoj godini planiramo dalje širenje poslovne mreže, kao i jačanje uspešne saradnje sa našim partnerima kako bismo uvek bili tamo gde su klijenti.

Radno vreme menjačkog centra: svakog dana od 7h do 21h, nedeljom od 7h do 15h.