Nova Alta menjačnica u Prokopu

Kako bismo bili još bliže klijentima i poslovnim partnerima, otvorili smo Alta menjačnicu u okviru nove zgrade železničke stanice Prokop.

Moderan enterijer nove poslovnice, opremljene savremenim tehnologijama, prate standardi po kojima smo prepoznati u svetu menjačkih poslova: najpovoljniji kurs, pouzdanost, brzina i efikasnost usluga.

Više od menjačnice: jedno mesto za sve vaše poslove

Pod mandatom „obavite sve svoje poslove na jednom mestu, nova Alta menjačnica pruža širok spektar usluga koje našim klijentima štede dragoceno vreme. 

Pored razmene novca, poslovnica u Prokopu je mesto gde korisnici mogu da izvše plaćanje svih vrsta računa poput: infostana i električne energije, kao i administrativnih taksi i naknadi za usluge sa portala eUprava, koje se realizuje automatski. Klijentima koji žele da brzo i sigurno prebace i novac u Srbiji, ali i van zemlje, na raspolaganju su usluge Alta Brzi keš  i međunarodni transfer novca. Kada je reč o poslovnim korisnicima, Alta Pay omogućava uslugu brze i sigurne uplate pazara, uključujući uplatu pazara kurirskih službi

Kompletnu ponudu usluga možete da pogledate ovde.  

Radno vreme menjačnice: (svakog dana od 7h do 22h)

Pronađite našu novu lokaciju na mapi.