APM-01
APM-powered-by-Alta-Banka

Softver za menjačke poslove koji nećete menjati

Bilo da tek započinjete menjačke poslove ili želite da unapredite poslovanje uz najmodernije tehnologije, naš APM menjački softver pomoći će vam da ubrzate   svakodnevne procese, ispoštujete zakonske propise i postignete veći obim posla.

Naše usluge

Kako bismo uvek bili tamo gde su klijenti, kontinuirano otvaramo nove lokacije sa ponudom savremenih usluga platnog prometa. Od 2008. godine do danas, izgradili smo mrežu od preko 2.700 sopstvenih poslovnica, kao i prodajnih mesta naših zastupnika, pružajući klijentima širom Srbije okruženje u kojem mogu realizovati sve svoje finansijske transakcije na jednom mestu.

Zakonske regulative

Izazov: manjak kontrole nad procesima za ispunjavanje zakonskih obaveza na svim menjačkim mestima i mogućnost ljudske greške.

Rešenje:

Generisanje i slanje izveštaja

Izazov: otežan pristup izveštajima u aplikaciji, nedovoljno efikasna razmena izveštaja sa knjigovođama.

Rešenje:

Pokretanje menjačkih poslova

Izazov: veliki broj operativnih zadataka, kompleksnost pokretanja usluga, manjak iskustva u korišćenju menjačkih softvera.

Rešenje:

Šta naš softver čini jedinstvenim?

Transparentnost

Korisnicima nudimo najpovoljnije provizije, bez skrivenih troškova, kao i 24/7 podršku kontakt centra za proveru kursa i dogovore o transakcijama.

Brzina i fleksibilnost

Plaćanje računa, transfer novca, povraćaj poreza i druge platne usluge na Alta Pay lokacijama eliminišu čekanje u redu, pružajući fleksibilnost izbora korisnicima uz preko 2.700 lokacija širom Srbije.

Garantovana sigurnost

Svaka transakcija koja se realizuje na našim platnim mestima podleže naprednom sistemu kontrole i usklađena je sa propisima Narodne Banke Srbije.

Fokus na razvoju

Kontinuirano ulažemo u razvoj sopstvenih tehnologija za elektronsko plaćanje, širenje našeg stručnog tima, obuku i uvođenje novih servisa na partnerskim lokacijama.

“Ako menjački softver ostavlja prostor za greške, neće pružiti rezultate. APM rešenje pokriva sve aspekte koji su nam važni za brzo, pouzdano i sa zakonom u potpunosti usklađeno obavljanje menjačkih poslova, a pri tome je izuzetno jednostavan za korišćenje.”

Mladen Kerić
Menjačnica Busije 1

Platne usluge su naša specijalnost.
Pouzdanost je naša najveća vrednost.